News
NEWS
GET MORE NEWS
OTHER REVIEWS




 

Velkommen til sektionen Danske anmeldelser. Her finder du et udvalg af anmeldelser fra Danske tidsskrifter og websteder af NVIDIA's udvalg af teknologier til pc, mobiltelefon, platforme og lyd/video.


PC-LØSNINGER

GeForce GTX 590

Geforce GTX 590: Suverænt grafikkort i støjsvag indpakning

Hvis vi skulle vælge, ville vi dog flå foret ud af tegnebogen til fordel for et GTX 590, fordi især køleren er bedre konstrueret. [than 6990].

— PC World Denmark, 24.03.2011

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 580

Test: Så hurtigt er Nvidias Geforce GTX 580-grafikkort

Det måske allermest imponerende aspekt af det nye Geforce-grafikkort er strømforbruget i passiv tilstand, som er smækket væsentligt under forgængerens.

— PC World Denmark, 09.11.2010

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 570

Så har HwT.dk fornøjelsen af at præsentere Nvidias nyeste grafikkort GeForce GTX-570

Nogle vil nok påpege, at HD 6870 er en del billigere men dette korts DirectX 11 præstationer, er langt fra ligeså imponerende. Et af mine andre kritikpunkter omkring GTX-480 var den infame larm køleren lavede, men efter at have testet GTX-570 er det dog ligefør jeg vil kalde HD 6870 for et støjende kort. Balancen på grafikkortmarkedet er genoprettet, for første gang i over 1 år er AMD bagefter.

Priser: Product of the Year

— Hardware-TEST, 07.12.2010

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 560 Ti

MSI GeForce N560GTX-448 Review

MSI GTX 560 Ti 448 Power Edition er et forbløffende godt grafikkort der leverer en rigtigt god ydelse i forhold til sin pris på cirka 2000 kroner. Kølingen er noget af, eller det, bedste der er på markedet i øjeblikket og nok også et stykke frem i tiden. Har man lyst til prøve kræfter med at overclocke sit kort så er MSI Afterburner softwaren et meget handy værktøj, som gør det utroligt let at presse dette kort til det yderste, hvilket giver en del ekstra ydelse.

— Tweak.dk, 18.01.2012

GeForce GTX 560 Ti with 448 Cores

MSI har gjort et super stykke arbejde på dette kort, køleren oser af kvalitet og designet er lige i øjet. Den nye chip yder som forventet og ligger sig lige mellem 560-Ti og 570. Det er ved overclock den virkelig skinner igennem og med næsten 200 MHz ekstra på coren, overhaler kortet et GTX-580 i 3DMark.

— Hardware-TEST, 08.01.2012

Test: MSI N560GTX-Ti Twin Frozr

MSI N560 Ti Twin Frozr II er et af de bedste grafikkort jeg i min tid har testet. Det føles meget gennemført, køleren er meget stille og køler kortet uden nogle problemer også selvom det er overclocket. Kortet kommer med absolut alt man kunne få brug for under installationen, og selvom dette er et af de mindre kort i Nvidias lineup så klarer det alle moderne spil uden problemer.

— Hardware-TEST, 19.08.2011

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 480

EVGA GTX480 Review

Men det evige spørgsmål er stadig: ATI eller nVidia? Dette kan være svært at svare på da begge producenter har hver deres svagheder og styrker. NVIDIA har for eksempel CUDA, PhysX, 3D Vision og 3D Vision Surround
Rigtig god ydelse
Stilrent design
EVGA´s medfølgende software
Mulighed for 4-ways SLI
DirectX 11

— Tweak.dk, 10.08.2010

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 460

Zotac GeForce GTX460 1GB Review

På baggrund af den sublime ydelse, det store udvalg af medfølgende tilbehør, samt det lave strømforbrug og dertil varmeudvikling tildeles ZOTAC en "Editors Choice" award. Det er en fornøjelse, at NVIDIA endelig har fundet den gyldne middelvej, og her refereres der til GF104 chippen, hvor ydelsen er god samtidig med at strømforbruget og varmeudviklingen holdes indenfor et acceptabelt niveau.

— Tweak.dk, 30.07.2010

GTX460: Fine Graphics performance for reasonable Money

så er kortet ikke et dårligt køb. Udstyrer du din pc med en fornuftig strømforsyning, en god processor og en skærm der klarer 1.920 x 1.080 pixels og et GTX460 har du sandsynligvis bygget en både rimeligt prissat og godt ydende maskine.

— PC World Denmark, 14.07.2010

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTS 450

MSI N450GTS Cyclone Review

450GTS-GPU'en er dog nem at overclocke og afgiver impomerende lidt varme... Kortet er stabilt, der medfølger god software, driverne er stabile og alle kan være med, såvel prismæssigt som brugsmæssigt. Særligt den kræsne forbruger, eller den krævende overclocker vil finde, at MSI N450GTS1GB OC Edition er i særklasse.

— Hardware-TEST, 16.09.2010

Tilbage til toppen ↑

GeForce GTX 285

Tweak UP Zotac GTX285 AMP! Review

Zotac GTX285AMP trækker vores Tweak'O meter op til 9.0 points for et produkt der levere en rigtig pæn ydelse set i forhold til prisen og formår at bringe NVIDIA tilbage i føretrøjen foran ATI.

— Tweak Up, 25.01.2009

Tilbage til toppen ↑



 
 
 
 
FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest